Stills/Produktna

BMW Empathy


Empatija pa je več kot le razumevanje in sočustvovanje. Če opazimo, je v prvi razlagi v središču oseba, ki razume in sočustvuje – lahko je ponosna, da to zmore.


Projekt Empathy predstavlja po meri izdelan motocikel BMW R 18, ki bo s potovanjem po Sloveniji spodbujal empatijo do sočloveka, s prodajo izdelkov istoimenske kolekcije pa se bo zbiralo finančna sredstva za dobrodelni namen. Sredstva bodo namenjena občasni sodelavki BMW Motorrad Lani Nini Markelj, ki je v kolesarski nesreči utrpela hude telesne poškodbe.

Izkupiček od prodaje izdelkov bo preko neprofitnega društva Never Give Up namenjen za rehabilitacijo in prilagoditev življenjskih pogojev za prejemnico donacije.

Pomoč. Sočustvovanje. Never give up.

„Ko smo spremljali njeno zgodbo, kako na novo gradi svoje življenje, se je porodila naše ideje – da tudi mi iz nečesa tako imenitnega, kot je motocikel BMW R 18, sestavimo nekaj drugačnega, tako kot svoje življenje sestavlja Lana Nina.“

Samo Trpin
direktor BMW Motorrad Slovenija

Absolutno smo želeli sodelovati v takšnem projektu in smo takoj bili za. Z znanjem podjetja Dream Machine so predelali motor v umetnino. Svoje del smo dodali z izjemnimi fotografijami, kjer smo dosegli sočustovanje in razumevanje glede na vsebino projekta.


Nedavni portfelji